perjantai 29. toukokuuta 2009

Oikaisu ja hiukan muutakin

Tein eilen väärän tai ainakin epätarkan arvelun Mari Koon osallisuudesta "Mittaa maailmasi" - sivustoon. Mari on oikaissut asian kommenttina ao. postauksessani. Mari kirjoittaa:

"Ai, tuolle sivustolle siis lupasin taannoin yhden tekstin. Oma tekstini on siis vain tiivistelmä ja viilaukseni vanhasta blogitekstistäni. Tuonne pyydettiin kirjoitusta kulutuksesta, ja ilmoitin, että koska aiheesta olen sen verran naputellut ja se on myös työtäni, niin uutta tekstiä en edes hyväntekeväisyysmielessä ilmaiseksi viitsi naputella. Näköjään kirjoituksessani ei ole mainittu sitä, että se on tiivistelmä jo aeimmin julkaistusta. Eli en nyt ota kunniaa sivuston taustavoimana olemisesta, koska en ole sitä ansainnut :)"

Kiitos Mari tarkennuksestasi! Anteeksi tuo töppäykseni.

Sosiaalipsykologi Jaana Venkula on ollut Yle:n Ajantasan lauantaivieraana. Hän puhuu käsillä tekemisen merkityksestä aivojen kehitykselle. Hän puhuu samasta aiheesta myös Voimalan digimaailmakeskustelussa ja toteaa myös, että suunnitteleminen ei toimi oikein kunnolla pelkkänä aivotyönä.

Voisikohan työhön sisältyvä liiallinen abstrakti ajattelu ja vähäinen fyysinen toiminta olla osasyyllinen kuormittumiseen?

2 kommenttia:

  1. Yllätys, yllätys: minäkin olen jahkailija... En olisi uskonut, mutta jotenkin kamataivasvaihe elämässä alkaa todellakin olla ohi.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa joukkoon! Eikös tuo ole hyvä tulos ..

    VastaaPoista