tiistai 10. elokuuta 2010

Tavaraa, tavaraa pois

Uusi musta on laatinut hyvän yhteenvedon henkilökohtaisen tavaran hallinnasta.

Aloin taannoin kuljettaa joutokirjoja kirjaston kierrätykseen, mikä on liittyy yllä mainittuun aiheeseen.  Ei tuo ole paljoa tuntunut. Olemme itse asiassa huomanneet, että meillä on aika hyviä kirjoja. Ronskimmin voisimme kuitenkin valita pois. Esimerkiksi useat romaanit joutaisivat kiertoon. Niitähän saa varsin helposti kirjastosta. Sellaisia voisi jättää, joita ehkä joskus lueteen alleviivaten.

Olemme sentään alkaneet vaimoni kanssa siivota vintillä olevaa kanahäkkiämme. Vanhoja mappeja on mennyt roskiin ja muita lasten tavaroita annettu omistajilleen. Harmi kun en viitsinyt olla ekoystävällinen. Nuo mapit olisivat olleet kierrätettävää kamaa. Itse en viitsi niitä säilyttää, koska pyrin mahdollisimman paperittomaan asioiden hallintaan.

Kotiin on myös kertynyt paperia, paperia, paperia ... Niitäkin olen alkanut siivota.

Kun vintti on selvä, sinne voidaan viedä sellaista tavaraa, jota emme raski heittää pois. Mitähän sekin olisi?

Oikeastaan tässä tavaranpoistomissiossa ei ole täyttä mieltä, jos heittää käyttökelpoista tavaraa roskiin. Toisaalta - kuka huolisi vanhoja mappeja?

Kuka tarvitsisi kerrossängyn? Otahan yhteyttä!

Päivän pieni ilo: Tyttäreni kuopuspoika (2 v.) viihtyy niin seurassani - ja minä hänen.

2 kommenttia:

  1. Tavaranpaljoutta juuri ihmettelin. Pientä remonttia urakoin ja varastossa on jos mitä. Työkalut meinaan laittaa myyntiin kun remontit valmistuvat. Paperia, mappeja, vanhoja tietokoneita, lehtiä, kirjoja jne. on hyllyt ja kaapit puolillaan. Jonkinlainen tavaranpoistourakka olis varmaan paikallaan. Vanhan pesukoneen lahjoitin jo.
    Uusi musta on uusi tuttavuus. Pistämpä seurantaan.

    VastaaPoista
  2. Lykkyä raivaukseen! Yritetään pitää projektit päällä. Huomasin sinun kirjoittaneen korkeasta kolesterolista. Asia tuli tänään ajankohtaiseksi, kun kuulin puhelimessa lääkäriltä, että lukemani on 8,8. Taisin saada toisenkin projektin. Torstaina menen tapaamaan lääkäriä.

    VastaaPoista