sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Kävinpä säästömessuilla


Kävin tänään SavExpo -tapahtumassa. Kannatti mennä. Tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa, joten osallistujia ei ollut kovin paljon, mutta anti oli oikein hyvä. Toivottavasti tunnettuus ja sen mukana suosio lisääntyy.

Laitan tähän pari maistiaista näin alkajaisiksi. Nordean esitys vahvisti ajatustani siitä, että voin helpottaa eli leppoistaa elämääni järkiperäistämällä pankkipalvelujen käyttöäni. Osa laskuistani on suoraveloituksessa ja maksan netin kautta. Olen ajatellut siirtyä paperisista tiliotteista sähköisiin, mutta en ole saanut sitä aikaiseksi. Kuulin nyt, että Nordean arkisto säilyttää bittiotteita ja ilmeisesti myös muita sähköisiä dokumentteja kuusi vuotta. Siispä kaikki biteiksi! Minunlaiselleni hutilukselle, jolle kuittien ja muiden paperien järjestäminen on vastenmielistä ja väsyttävää, tuollainen paperittoman pankin käyttö olisi suuri helpotus.

Kerrankin joku osasi pukea asioiden ympäristövaikutuksia käytännölliseen ja siten helposti ymmärrettävään muotoon. Markus Tuukkanen kertoi, että Suomen metsät sitovat 18 tonnia hiilidioksidia asukasta kohti. Kullakin siis tuollainen kiintiö. Kiintiö tuhoutuu, kun ajaa päälle sata kilometriä autolla tai istuu kilometrin lentokoneessa. Antaapa aihetta ajattelemiseen.

Kiva kun lähdit mukaan ipi. Lämpöisesti tervetuloa!

Päivän pieni ilo: Tämä kirjafriikki sai ilmaiskirjoja kierrätyskeskusständiltä.
Osa tussityöstä. Näkymä Strasbourgissa

2 kommenttia:

  1. Blogisi vaikuttaa kivalta, kiinnostavalta ja kutsuvalta. Kops klikkaailee ja kiikuttaa sinut kieppumaan blogirullaansa :) Maltan tuskin odottaa että ehdin tulla lukemaan sinun ajatuksiasi ja tutkailemaan sinun blogilistaasi.

    Nykyisen kiireen takia en juurikaan enää ehdi vastailla kommentteihin erikseen omassa blogissani, mutta pyrin käymään vastavierailuilla kun saan kommentteja.

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Rita kannustavista sanoistasi!

    VastaaPoista