maanantai 15. maaliskuuta 2010

Mieluisa maali häämöttää

On mukavaa, kun yksi tärkeä vaihe elämässä on lähestymässä loppuaan ja käännekohdan takana siintää seuraava mieluinen näkymä - kuvataiteilijana toimiminen. Ei kiireet siihen tietenkään lopu, jos aikoo näyttelyitä pitää, mutta toivottavasti osaan säännöstellä niiden rytmiä pysymään kohtuullisena. Silloin ei ole taidekoulun antamia määräaikoja, joten asia on minusta itsestäni kiinni.

Olen onnellinen. Tunnen että olen tavoittamassa unelmaa.

Tässä on ensimmäinen ja toinen videon pätkä lopputyöesityksestäni. Jostakin syystä tämä Blogger leikkaa osan kuvaa pois, mutta kun klikkaat filmiä pari kertaa, pääset näkemään sen Youtubessa kokonaisena.Päivän kiitollisuuden aihe: Olen valmistumassa kuvataiteilijaksi vaikka noin puolitoista sitten näkymät olivat hyvin hyvin synkät.

2 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon!
  Ja kiitos antamastasi esimerkistä. Esimerkillä tarkoitan sitä, että tavoittelet unelmaasi, pohdit sitä realistsesti ja teet harkittua, tietoista työtä sen saavuttamiseksi. Siinäpä oppia oravanpyörään juuttuneille!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Jenni! Mukava kuulla. Joo, olen yrittänyt edetä tietyn konseptin mukaisesti, mutta eihän maailmaa saa toimimaan haluamallaan tavalla. Omien voimienkin arvioiminen on hankalaa. Erilaiten mutkein jälkeen tämä näyttää kuitenkin toimivan. Miten sitä sanotaankaan - sattuma auttaa altista mieltä?

  Tämä alku kevät on erikoista aikaa minulle. Olen kuin pudonnut keskelle onnea, jota vain hämmästelen. Moni asia tuntuu loksahtaneen kohdalleen. Elämä on lähes kuin yhtä flow'ta.

  Elämä on siis yllättänyt taas. Joskus aikaisemminkin olen todennut, että asiat voivat mennä hyvinkin.

  VastaaPoista