lauantai 25. syyskuuta 2010

Bloggaus rosvoaa vapaa-aikaa

Murentelenpa lisää vapaa-ajan puuhiani priorisoitavaksi.

Olen blogannut ja pitänyt kotisivua vuodesta 2005. Aikaa on tietysti palanut. Aiheet luonnehtivat mielenkiintojani. Olen kirjoittanut historiasta, taidenäyttelykäynneistä ja matkoistamme. Perhebloginkin olen pistänyt pystyyn. Osa blogeista on liittynyt työhöni. Tämän blogin teemana on slow life ja äsken aloitin taidehistoriablogin.

Historiablogissani yhdistelin matkoillamme näkemäämme yleiseen historiaan. Se on nukkunut muutaman vuoden ruususenunta lukuunottamatta jotakin yksittäistä myöhempää ryhdistäytymistä.

Kirjoitan hitaasti. Liitän blogeihin valokuvia, videoitakin. Siihenkin menee aikaa. Hankin tietoja kirjoittamista varten.  
Tässä kuvausta yhdestä vapaa-ajan aikavarkaastani. Arvioin myöhemmin näiden merkitystä.

Päivän pieni ilo: Alta kolmevuotias tyttärentyttäremme lauloi meillä tänään ja "säesti itseään pianolla".

PS: Käyttävät blogien kirjoittamisesta nimitystä "blogaus", mutta minun korvissani "bloggaus" soi paremmin. Niinpä käytän sitä.

2 kommenttia:

  1. Kielitoimistokin suosittaa bloggausta kahdella geellä, koska se sopii suomalaisen suuhun paremmin ja on yleisemmin käytössä. Blogauskaan ei ole kuulemma väärin, koska kumpaakaan termiä ei voida vielä pitää vakiintuneena.

    Törmäsin tähän tietoon ihan sattumalta eilen...

    VastaaPoista
  2. Hyvä. Kiitos Lumikko! Hassua kun blogauksessa kuulostaa olevan jonkinlainen kova romahtamisen saundi ja bloggaus taas tekee kauniin pehmeän yläkaaren.

    VastaaPoista