maanantai 21. syyskuuta 2009

Vihreitä (ei kyse väristä) vaatteita SavExpossa


Vaateala oli hyvin edustettuna eilen SavExpossa ja tietenkin tapahtumaan sopivasta näkökulmasta.

Jani Toivola esitti vauhdikkaasti edustamansa The Greendress -yrityksen tuotteita ja toimintaa. Näin esityksestä vain osan, mutta ymmärsin, että uudistavat kierrätysvaatteita boutique -kuntoon. Luksuslaukkujakin vuokraavat.

Mirjami Malleus kertoi lennokkaasti Remake EkoDesingin taustaa ja toimintaa. Heille voit viedä vaatteesi ja he tekevät siitä uuden toiveittesi mukaan.

Anne Linnonmaalta (Anne Linnonmaa Ekological Fashion) saimme perusteellisen ja ansiokkaan esityksen siitä, miten uusien vaatteiden puuvillan ekologisuus voidaan varmistaa. Hän on toiminut jo pitkään ekologisen muotivaatetuotannon parissa.

Lämpimästi Hanna Sirén tervetuloa mukaan! Onkohan tämä sinun blogisi?
Päivän pieni ilo: Kävelin töistä tullessani Arndt Pekurisen puiston ohi Itä-Pasilassa. Siellä oli omenapuita, joissa oli paljon pieniä, punertavaposkisia omenia. Kaunis näky.
Tämäniltainen näkymä.

4 kommenttia:

 1. Uskon vahvasti ekologisten vaatteiden tulemiseen. Vaikeaa vain on löytää esim. ekologisesti tuotettuja villalankoja (erit. värjäys) ja puuvillakankaita. Sääli, etten ehtinyt tuohon tilaisuuteen.

  VastaaPoista
 2. Minä tulin utsimaan Ritan vinkistä:)
  Täällähän saa aikansa kulumaan hyvinkin helposti!

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos Rita! Akka,niin varmaan on. Kuulosti siltä, että Linnonmaa oli nähnyt kovasti vaivaa löytääkseen kelvollista tavaraa. Arjaaneeli, tosi mukavaa, kun viihdyt.

  VastaaPoista