maanantai 27. helmikuuta 2012

Miten ekopaasto sujuu

Käynnistän usein tietokoneen jo etukäteen, kun tiedän aikovani puuhata sillä jotakin. Se saattaa siinä sitten odotella pitempäänkin ja sähköä jauhaantuu. Tänään töistä tultuani en käynnistänytkään sitä ja tässä sängyssä nyt köllötellen kirjoittelen vaimoni vähäpäästöisemmällä läppärillä, joka on vapaa, koska omistaja nuokkuu tuossa kainalossani.

Työkoneeni ei hurissut tänään ollenkaan, koska se jäi kotiin. Käytän luokissa niihin asennettuja koneita ja työpisteessäni kone kehrääkin melkein turhaan, jos sen aamulla käynnistän. Jos hoidan hommat luokissa, käynnistelytkin vähenevät.

Ruokarintamalla tuli menestystä ja takapakkia. Lounaalla onnistuin välttämään yrttilihapullien kiusauksen ja valisemaan kalavaihtoehdon, mutta kotona odotti lihamureke, jota vaimo oli laittanut useammaksi päiväksi.

Hissit olen toistaiseksi onnistunut laistamaan tänään.

2 kommenttia:

  1. Minä aloitin myös ekopaaston. Vältän auton käyttämistä. Kaikki arkiasiat sujuvat aivan hyvin kävellen, tänään jopa pyöräilin ensimmäistä kertaa tänä keväänä. Itse asiassa aloitin jo ennen paastonajan alkua. Tästä on hyvä jatkaa paaston jälkeenkin.

    Toinen asia, josta paastoan, on alkoholin juominen. Olen täysraitis paaston ajan. Ennenkään en ole ollut mikään viinasieppo, mutta tällaistakin on hyvä kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Hyvä, hyvä Niina! Onnea paastoon. Talvipyöräily on hyvä veto. Olen joskus itsekin harrastanut, mutta laiskistunut.

    VastaaPoista