lauantai 14. marraskuuta 2009

Leppoistamispätkiä Youtubessa ja miesasiaa

Tässä pullantuoksuista downsiftausta, katsopas.

Esittelyvideo Lahdessa lokakuussa 2009 olleesta tapahtumasta: Designing Slow Life Conference

Tämä on hauska. Työnarkomaani treffeillä.

Ihmettelin hiljattain MOT:n ohjelmaa "Ilmastomuutos peruutettu". Kysäisin asiaa Facebookin kautta kaveriltani, joka on töissä WWF:llä. Sain vahvistusta sille, että ohjelmaa ei kannata ottaa vakavasti.

Paivän kirja: Olen aloitellut Martti Puohiniemen (arvotutkija) ja Göte Nymanin (psykologian professori) kirjaa Mies. Arvot roolit ja tunteet. Vaikuttaa hyvin kiinnostavalta ja sujuvalukuiselta. Kirjoittajat toteavat muun muassa, että miehen tekemiset takautuvat vieläkin vahvasti miehen perirooleihin, joiksi mainitsevat sotapäällikön (markkinointijohtaja), metsästäjän (mies Biltemassa) ja käsityöläisen (uuden tekniikan osaajat). Saapa nähdä, löytyykö kirjasta viisautta leppoistamisen ja kummankin sukupuolen suhteesta.

Päivän äijä (sopii edellisen jatkoksi):

- Se sun fillaris on nyt kunnossa.

- Ihanaa kulta (pusi). Mä rakastan sua. Rakastaks sä mua?

- Äh, mjoo, mis on hesari?

3 kommenttia:

 1. Olisko toi mies -kirja mielestäsi hyvä joululahjakirja? Toinen vaihtoehto on Waltarin elämänkerta ( ko. mies lukee Waltarin tuotantoa läpi parhaillaan )..ehkä ostan molemmat?
  ps. Miten lopputyö edistyy?

  VastaaPoista
 2. En nähnyt tuota ohjelmaa, mutta ehkä ei tarvinnutkaan... :)

  VastaaPoista
 3. Arle. Miehesi lukuprojektista päätellen Waltarin elämänkerta olisi varmaankin napakymppi, mutta näin virtuaali-intuitiolla arvelen Mieskirjankin sopivan.

  Akka. Kriittinen tietysti pitää olla, mutta ilmeisesti tuo oli aika hömppää.

  VastaaPoista