sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Leppoisa viikonloppu ja huomenna rästihommien kimppuun

Huomenna alkaa uusi jakso, joka antaa minulle aikaa perata rästityökuormaani. Onneksi minulla oli mahdollisuus olla torstaina ja perjantaina mielenkiintoisessa seminaarissa. Vaikka olinkin ensimmäisen päivän puheenjohtaja (tai oikeastaan kuuluttaja), seminaari oli mukavan pehmeää laskua aikatauluun, jossa on vähemmän minuuttimääräaikoja.

Tunsin eilen päivällä itseni pelottavan väsyneeksi ja masentuneeksi. Se oli onneksi ohimenevää, joskin työväsymystä varmasti on runsaasti pohjalla. Mieli kohentui kun sain pikkuherra Hermannin eli pojanpoikani (alle 2 v.) hoitooni ja saimme viettää leppoisaa lauantaipäivää. Katselimme paria eläinfilmiä Areenalta, saunoimme, pikkuisen katseltiin lastenkirjaakin ja Hermanni seurasi sylistäni metroliikennettä, kun laittelin palkkapäivän jälkeisiä "finansseja" järjestykseen tietokoneella. Pitihän Hermannin toki tehdä hiukan työtäkin eli leikkiä duplopalikoilla.

Tänään olen ottanut iisisti. Kävimme kävelyllä. Viileän kaunis kevätpäivä. Olo on levollisempi. En tosin tiedä, miten intensiivistä otetta vaativa arviointityö käynnistyy huomenna. Voi olla, että etten ole vielä riittävästi palautunut pystyäkseni etenemään tehokkaasti. Luulen, että minun kannattaa aloittaa järjestämällä rästihommani jolloin saan paremman kuvan niiden määrästä. Sitten on luontevaa alkaa pureksia niitä pois "peruna kerrallaan". Aloittamalla kiireisimmästä päästä arvelen saavani nopeammin hallinnan tunnetta hommaan. Tosin pienten ja helppojen hoitaminen ensi alkuun voisi tuoda mukavaa tunnetta asioiden luistamisesta. Ans' kattoo.

Lämpimästi tervetuloa joukkoon Vaiheinen! Mukava kun liityit seuraamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti